Maso si omyjeme, lehce naklepeme. Z obou stran osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na pánvi rozehřejeme
Lišky očistíme. Vsypeme lišky a orestujeme.
Propláchnuté a nakrájené lišky povaříme ve vodě a vaříme Pak lišky scedíme, propláchneme ve studené vodě a plníme
Cibuli pokrájíme na kostičky, zpěníme na sádle, zaprášíme moukou, smažíme dozlatova, zředíme vodou a
Lišky důkladně očistíme a nakrájíme na kousky. Zbytek lišek nasekáme najemno a se zbytkem nakrájené
nakrájený na plátky, přidáme větší část pokrájených lišek Servírujeme v hlubokém talíř ozdobené orestovanými liškami
Kuřecí maso podle potřeby očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Mrkev a cibuli oloupeme
Pokrájené pečivo v míse přelijte ohřátým mlékem a nechte Očištěné a drobně pokrájené lišky osmažte v hluboké
Lišky si očistíme a propláchneme vodou, necháme okapat Poté přidáme okapané lišky, okmínujeme a orestujeme
Lišky očistíme, propláchneme ve studené vodě a necháme Vhodíme připravené lišky, prolisovaný česnek, drcený
Poté maso dáme do mísy pod pokličku a necháme odležet Do výpeku po masu dáme očištěné a nakrájené lišky.
Pak je vymačkáme, dáme do mísy, přidáme podušené a
Vložte kotlety a opékejte dozlatova, asi 3 minuty z každé strany.Maso naskládejte do pánve k liškám a
Fazolové lusky překrájíme polovinu a krátce povaříme Předvařené mražené lusky necháme mírně rozmrznout.
Fazolové lusky očistíme a příčně nakrájíme. jemně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené fazolové lusky