Potom přidáme zelí a koření a doděláváme asi půl hodiny zakysané smetaně rozmícháme hladkou mouku a smetanou guláš
Ke konci dušení přidáme druhou polovinu zelí a dokořeníme
osolte, opepřete, dejte papriku, bobkový list a nové koření
Na trošce tuku osmažíme dorůžova pokrájenou cibuli. K cibuli přidáme na kostky pokrájené osolené a opepřené
Nakrájenou cibuli zapěníme na sádle, přidáme červenou papriku, sůl, umyté maso nakrájené na kostky, které
rajčatové pyré, trochu vývaru, sůl, pepř, trochu cukru, koření
Do dušeného zelí přimícháme nakrájené klobásy, které Guláš necháme přejít varem.
Sojové kostky spaříme vařící vodou a po chvíli scedíme. Posypeme pepřem a necháme odležet do druhého
cibulku do téměř hněda a přidáme na kousky rozebraná kuřecí stehna, kysané zelí, kmín a sladkou papriku.
Maso nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Rozpustíme 60 g sádla a osmahneme
Maso nakrájíme na kostky osolíme a posypeme kmínem. Na sádle osmahneme najemno nakrájenou cibuli dozlatova
Příprava guláše: Sádlo rozehřejte v širším hrnci, vsypejte Guláš zahustěte jíškou ze 2 lžic sádla a mouky, aby
Na trošce tuku osmažíme dorůžova pokrájenou cibuli. K cibuli přidáme na kostky pokrájený osolený a opepřený
Do guláše se pustíme se Čtvřiadvacetihodinovým předstihem : Říká se, že guláš je nejlepší až nazítřt: segedinský
zelí scedíme a vymačkáme (šťávu odložíme k dochucení guláše
Maso nakrájíme na kostičky, posypeme kořením na guláš Guláš nám vytvoří rozvařená rajčata, papriky a cibule
Kuřecí stehna omyj a osuš papírovou utěrkou. Přikryj mísu fólií nebo víkem a nech kuřecí stehna
Kuřecí stehna omyjeme, stáhneme z kůže (nemusíme stahovat Stehna obalíme v trojobale.