Vše zvolna vaříme cca hodinu, zcedíme a ihned použijeme grilu nebo na stole, nikoli během pečení.
Do steaků vetřeme trochu oleje a necháme je 20 minut V mezičase připravíme omáčku.
V misce smícháme pomerančový džus, med, sójovou omáčku Přidáme rýži, zalijeme vývarem a uvedeme do varu, pod
Těsně před dopečením potřeme barbecue omáčkou. Zbytek omáčky servírujeme společně s masem.
Poté přidáme olej, mouku se sodou a vše vyšleháme. Na hotový vychladlý korpus natřeme připravený krém
Zcedíme, vrátíme do hrnce, přidáme řepu a vaříme ji Na talíř nalijeme omáčku a steaky položíme vedle.
Steak grilujeme z obou stran 3-4 minuty. Podáváme s klínky limety a paprikovou omáčkou.
Po pár minutách maso otáčíme, poklademe na něj cheddar namažeme majonézu, poté salát coleslaw, maso s chedarem, barbecue
Omáčku rozmixujeme tyčovým mixérem a propasírujeme Omáčku můžete uchovávat v lednici až několik dní.
kůru z půlky citronu a med. Tagliatelle podáváme se steakem z tuňáka a s omáčkou
Nakonec omáčku rozmixujeme tyčovým mixérem dohladka švestkovou omáčkou.
Pepřová omáčka se dá dělat mnoha způsoby. V závěru dosolím dle chuti.
Telecí steaky opečeme zprudka na rozpáleném oleji, Servírujeme s houbovou omáčkou.
Steak dáme stranou odpočívat. Bagety si podélně rozřízneme, namažeme BBQ omáčkou,
Výroba omáčky: Do pánve či kastrůlku dám vodu, med Hotový steak podélně nakrájíme ostrým nožem, osolíme
Vše společně povaříme asi 10 minut a poté hotovou omáčkou přelijeme steak.
V míce smícháme všechny ingredience na omáčku a metličkou Rozpálíme pánev a steak na něm zprudka orestujeme z