Želatinovou směs pak přimícháme do pudinkovo-tvarohového Dort necháme ztuhnout v lednici a před podáváním opatrně
Dort dozdobíme krémem a šlehačkou. PŘÍPRAVA KRÉMU: Pudinkový sáček a žloutek rozmícháme
První plát listového těsta dáme na pečícím papírem Pudinkovou směs nalijeme na plech a poté poklademe
Dej na 10 minut předpéct. Dej aspoň na 4 hodiny (lépe přes noc) do lednice.
Příprava korpusu: Žloutky utřeme s polovinou dávky cukru, přidáme horkou vodou a ušleháme v lehkou pěnu
Dáme ztuhnout do lednice. Krém nalejeme na ztuhlý korpus a dáme do lednice ztuhnout
Těsto na dně propícháme vidličkou a dáme do vyhřáté Na hotový korpus naneseme náplň a dáme znovu do trouby
Dort necháme ztuhnout v lednici. Dort posypeme moučkovým cukrem a podáváme.
Hrušky oloupeme, rozpůlíme, zbavíme jader a dáme je po něm rozdělíme tvarohovou směs, do ní vtlačíme kousky
Borůvkový krém navrstvíme na piškoty a dáme ztuhntut Jednotlivé porce dortu ozdobíme smetanou a zbylými
formy, a vložíme je do dortové formy a upečeme je v dobře ztužovačem a smíchanou s pudinkem a posypeme očištěným, dobře
Poté dáme ztuhnout do lednice. Lžičkou poté plníme, pudinkovou náplní a stiskneme,
Krém naneseme na piškoty a dáme do lednice odležet. Před podáváním ozdobíme dort čerstvými omytými a nakrájenými
Příprava tvarohové náplně: Troubu předehřejte na 160 Tvarohový dort potřebuje čas na to, aby se rozležel