Prémiový obsah
★★★
2.2K čtenářů
35 m
janapozarova
Vejce uchováváme vždy špičkou dolů, aby žloutek ležel na bílku a ne ve vzduchové bublině.
Švestky vypeckujeme a rozkrojíme na půl. Usušíme - pozor švestky mají vláčnou dužinu, proto
Příprava zelí: V hrnci zesklovatíme na sádle cibuli Vmícháme nasekané švestky a poté krátce podusíme a
Vypeckované propařené sušené švestky pak na kuřecí kolečka nakrájenou cibuli a tou pak poklademe ještě švestky
Sušené švestky opláchneme, necháme v cední- ku okapat Po zchladnutí švestky vypeckujeme.
Švestky a nakrájený pórek povaříme asi 5 minut. naplníme směsí z vinné klobásy a na ni poklademe švestky
máslo, a ještě minutku prohřejeme, nakonec přidáme švestky
Přidáme do ní oprané,uvařené a prolisované švestky.
Na připravené řízky položíme plátek slaniny, 2 sušené švestky, svineme a spíchneme párátkem nebo můžeme
Sušené švestky nakrájíme na tenké proužky. promícháme kopřivové listy s nasekanými cibulkami a švestkami
Doporučuju zkusit tam dát i švestky v rumu.