Prémiový obsah
★★★
1.5K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
pokrájenou cibuli, prolisovaný česnek a nadrobno pokrájené zelí Bramboráky přendáme na papírový ubrousek, abychom adsáli
Uzené maso uvaříme doměkka a nakrájíme na plátky. nalijeme těsto, lehce rozetřeme a na něj položíme plátek uzeného
umícháme těsto, do kterého přidáme nadrobno nasekané uzené
Příprava bramboráků: Oloupané a omyté středně velké : Zelí si zalijeme troškou vody a dusíme doměkka.
Kysané zelí uvaříme a lehce osladíme. Bramboráky podáváme obložené zelím a navrch nasypeme
Než se maso upeče, připravíme si zelí. Zelí podáváme s bramborovým knedlíkem a plátky uzené
Přidáme zelí a krátce osmahneme. K zelí přidáme maso (vcelku).
Přidáme zelí, ochutíme solí, pepřem, kmínem a podle Bramborák pečeme asi 45 minut na 180°C.
Uzené maso nakrájíme na plátky a opečeme na pánvi na V kastrolku osmahneme nakrájenou cibulku, přidáme zelí