Prémiový obsah
★★★
1.6K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
pokrájenou cibuli, prolisovaný česnek a nadrobno pokrájené zelí Bramboráky přendáme na papírový ubrousek, abychom adsáli
Uzené maso uvaříme doměkka a nakrájíme na plátky. nalijeme těsto, lehce rozetřeme a na něj položíme plátek uzeného
umícháme těsto, do kterého přidáme nadrobno nasekané uzené
Příprava bramboráků: Oloupané a omyté středně velké : Zelí si zalijeme troškou vody a dusíme doměkka.
Kysané zelí uvaříme a lehce osladíme. Bramboráky podáváme obložené zelím a navrch nasypeme
Přidáme zelí a krátce osmahneme. K zelí přidáme maso (vcelku).
Než se maso upeče, připravíme si zelí. Zelí podáváme s bramborovým knedlíkem a plátky uzené
Přidáme zelí, ochutíme solí, pepřem, kmínem a podle Bramborák pečeme asi 45 minut na 180°C.
Zelí vymačkáme z nálevu a přidáme do hrnce. Zelí podusíme téměř doměkka.