Prémiový obsah
★★★
2.3K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Na pomoučněném vále vyválíme tenké placky. V hrnci rozehřejeme sádlo a placky pomažeme.
Na pomoučněném vále vyválíme tenké placky. Placky namažeme povidly a srolujeme.
Ze směsi tvarujeme placky a smažíme na oleji dozlatova
Z tohoto těsta vytvarujeme placky, které smažíme v Na ještě teplé placky, pokud je přirpacujeme nasucho
Na pánvi rozpálíme olej a obalené placky na něm po Směs z uzeného masa potom navršíme na bramborové placky