Prémiový obsah
★★★
4.4K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Oloupané brambory nastrouháme na krouhacím stroji nahrubo do vody (brambory nečernají). Nastrouhané brambory
Brambory uvaříme ve slupce a poté nastrouháme nahrubo. Cibulku nakrájíme na drobno a přidáme k bramborám
Brambory uvaříme ve slupce a poté nastrouháme nahrubo. Cibulku nakrájíme na drobno a přidáme k bramborám
Oškrábané brambory nastrouhejte nahrubo, osolte, posypte škrobem a podle chuti přidejte majoránku. Na
Brambory oloupejte a nastrouhejte na struhadle nahrubo. Dbejte na to, aby se jednalo o brambory typu
Příprava rösti: Brambory uvaříme ve slupce a poté nastrouháme
nepřilnavé pánvi rozehřejeme máslo a přidáme polovinu bramborové placka hotová, zopakujeme postup i s druhou polovinou bramborové
Bramborové rösti Očištěné a omyté brambory nastrouháme Servírování Bramborové placky servírujeme s opečeným
Na plech vyložený pečícím papírem děláme lžičkou rösti Na vychladlé rösti dáme trochu smetany, kousek lososa
nepřilnavé pánvi, pomocí lžíce do něj klaďte vždy čtvrtinu bramborové přelijte na talíři šťávou a podávejte s bramborovými rösti