Prémiový obsah
★★★
699 čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Troubu si předehřejeme na 200°C. Do menší zapékací mísy dáme oloupané stroužky česne- ku, pokapeme je
Do hrnce dáme vyškvařit na kostičky nakrájenou slaninu ( pár plátků poneháme na hotovou polévku), přidáme
Cibule nakrájíme na kolečka a orestujeme na oleji. Cibuli dáme stranou a na stejné pánvi orestujeme slaninu
Zelí necháme okapat a poté ho smícháme s nastrouhanými bramborami. Ochutíme solí, pepřem, kmínem, paprikou
Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Troubu předehřejeme na 200 °C, vymažeme zapékací formičky
Mouku smícháme se škvarky. Přidáme brambory, smetanu, vejce a droždí. Osolíme a opepříme. Vypracujeme
Celer uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Brambory nakrájíme na velmi tenké plátky. Brambory a celer
Brambory si uvaříme a nastrouháme najemno. Smícháme s nakrájenou cibulí, přidáme ostatní suroviny kromě
Brambory s cuketou oloupeme a nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno a opečeme na pánvi
Květák a brokolici rozebereme na růžičky a povaříme v osolené vodě asi 5 minut. Poté smícháme se všemi
Z fenyklu vyloupneme vnitřní lůžka, aby nám vznikly „lodičky“, poté rozpůlíme a ze středu vykrojíme tvrdé
Uvařené brambory nakrájíme na kostky. Ananas a papriku nakrájíme na kostky, cibuli najemno. Vše spolu