Prémiový obsah
★★★
1.6K čtenářů
30 m
janapozarova
TIP: Pokud přidáme a rozmixujeme ještě dvě uvařené mrkve kaše získá příjemnou nasládlou chuť.
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
za postupného přilévání horkého mléka připravíme kaši Kaši ozdobíme nasekanou petrželovou natí a podáváme
Mouku prosejeme s cukrem, přidáme vejce, tuk, kůru a fenykl. Vypracujeme těsto a necháme hodinu odležet
Z omytého fenyklu odkrojíme části, pak bulvu nakrájíme na tenké plátky, osolíme je a pokapeme olejem,
Maso důkladně omyjeme a nakrájíme na kostky. Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Brambory
Zeleninu a jablko nastrouháme nebo nakrájíme na nudličky. Meloun oloupeme a nakrájíme na měsíčky. Semínka
Brambory oloupejte a nakrájejte na malé kousky. Fenykl opláchněte, odstraňte vnější vrstvu a nakrájejte
Fenykl podélně rozřízneme a nakrájíme na tenké proužky, jablko nakrájíme na plátky a přidáme brusinky
Uvařený fenyl pokrájíme na menší kousky a spolu s čočkou rozmixujeme. Přidáme tofu, drcený česnek, nadrobno
Nejprve připravíme dresink. Citronovou šťávu prošleháme s olejem, solí a pepřem. Z fenyklu odkrojíme
Fenykl nastrouháme na plátky. Cibuli nakrájíme na kolečka a vše dáme do misky. Přidáme nasekané pistácie
Pomeranče a grepy nakrájíme na dílky, fenykl na čtvrtiny a poté nakrouháme na tenké plátky, které přidáme