Prémiový obsah
★★★
1.7K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Dáme vařit čočku, na pánvi zpěníme cibuli, zaprášíme moukou, a když ztmavne, rozmícháme ji s trochou
Houby omyjeme, očistíme, nakrájíme na kostky a uvaříme v osolené vodě. Přidáme cibulku orestovanou na
Brambory uvařte ve slupce, nechte je vychladnout, oloupejte a nakrájejte na menší kostičky.Vsypte nadrobno
Brambory omyjeme, uvaříme ve slupce, oloupeme, nakrájíme na kolečka nebo na kostky. Nakrájíme mrkev a
Fazole namočíme ve studené vodě. Poté je uvaříme s bobkovým liste ve vodě, ve které byly namočeny. Uvařené
Houby omyjeme, očistíme a nakrájíme na malé kousky. Z koření, vody, cukru, octu a soli uděláme nálev
Fazolky zalijeme vodou, osolíme, přidáme bobkový list a uvaříme do měkka. Na pánvi si připravíme jíšku
Václavky zalijeme 2,5 litru vody a povaříme asi 20 minut se všemi surovinami. Během vaření odebíráme
Dvě lžíce másla rozpusťte v širším kastrolu, pak na něm nechte zesklovatět cibuli nakrájenou najemno.
Přidáme hořčici, natrhaný listový salát a kousky hrachových
Brambory si uvaříme ve slupce, necháme je zcela vychladnout a oloupeme je. Nakrájíme na nudličky( kostičky