Prémiový obsah
★★★
1.6K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Dáme vařit čočku, na pánvi zpěníme cibuli, zaprášíme moukou, a když ztmavne, rozmícháme ji s trochou
Houby omyjeme, očistíme, nakrájíme na kostky a uvaříme v osolené vodě. Přidáme cibulku orestovanou na
Brambory uvařte ve slupce, nechte je vychladnout, oloupejte a nakrájejte na menší kostičky.Vsypte nadrobno
Brambory omyjeme, uvaříme ve slupce, oloupeme, nakrájíme na kolečka nebo na kostky. Nakrájíme mrkev a
Houby omyjeme, očistíme a nakrájíme na malé kousky. Z koření, vody, cukru, octu a soli uděláme nálev
Fazolky zalijeme vodou, osolíme, přidáme bobkový list a uvaříme do měkka. Na pánvi si připravíme jíšku
Fazole namočíme ve studené vodě. Poté je uvaříme s bobkovým liste ve vodě, ve které byly namočeny. Uvařené
Dvě lžíce másla rozpusťte v širším kastrolu, pak na něm nechte zesklovatět cibuli nakrájenou najemno.
Přidáme hořčici, natrhaný listový salát a kousky hrachových
Čočku den předem namočíme, druhý den zalijeme vodou, přidáme sůl, pepř a vaříme doměkka. Na sádle opečeme
Čočku namočíme večer do studené vody a necháme přes noc nabobtnat. Druhý den čočku doměkka uvaříme. Mezitím