Prémiový obsah
★★★
1.7K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Dáme vařit čočku, na pánvi zpěníme cibuli, zaprášíme moukou, a když ztmavne, rozmícháme ji s trochou
Houby omyjeme, očistíme, nakrájíme na kostky a uvaříme v osolené vodě. Přidáme cibulku orestovanou na
Brambory uvařte ve slupce, nechte je vychladnout, oloupejte a nakrájejte na menší kostičky.Vsypte nadrobno
Brambory omyjeme, uvaříme ve slupce, oloupeme, nakrájíme na kolečka nebo na kostky. Nakrájíme mrkev a
Dvě lžíce másla rozpusťte v širším kastrolu, pak na něm nechte zesklovatět cibuli nakrájenou najemno.
Václavky zalijeme 2,5 litru vody a povaříme asi 20 minut se všemi surovinami. Během vaření odebíráme
Fazolky zalijeme vodou, osolíme, přidáme bobkový list a uvaříme do měkka. Na pánvi si připravíme jíšku
Fazole namočíme ve studené vodě. Poté je uvaříme s bobkovým liste ve vodě, ve které byly namočeny. Uvařené
Houby omyjeme, očistíme a nakrájíme na malé kousky. Z koření, vody, cukru, octu a soli uděláme nálev
Přidáme hořčici, natrhaný listový salát a kousky hrachových
Fazolky rozkrájíme. Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme a orestujeme na pánvi na oleji. Přidáme fazolky