Prémiový obsah
★★★
2.1K čtenářů
40 m
janapozarova
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Rajčata necháme okapat a nakrájíme nadrobno. Smícháme je s olivami, česnekem, bazalkou a přidáme
Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kousky. Pak přídáme kousky rajčat, posypeme nasekanou pažitkou
Pórek a okurky nakrájíme na plátky, olivy rozpůlíme olivový olej, hořčici, sůl a pepř smícháme a přidáme do salátu
Pancettu nakrájíme na kostičky a opražíme v hrnci. Poté ji dáme stranou a na tuku orestujeme nakrájenou
rozkrojíme na polovinu a napichujeme je střídavě se sušenými rajčaty na špejle.
Tětsoviny uvaříme dle návodu na obalu v osolené vodě. Přidáme nakrájené rajčátka, nakrájenou cibulku,
těstoviny necháme okapat a mezitím necháme okapat i sušená rajčata.
Salát omyjeme a nakrájíme na kousky. Přidáme kousky opečeného masa, sušená rajčata.
podstatě dost podobný, jako když děláte klasický bramborový salát.
dle chuti a nápadu a naspod můžeme přidat kousek salátu Nakonec posypeme nasekanými olivami a rajčaty.
Přes noc namočíme fazole do studené vody a druhý den Potom přidáme oloupaný a na plátky nakrájený česnek, olivy