Prémiový obsah
★★★
2.1K čtenářů
40 m
janapozarova
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Rajčata necháme okapat a nakrájíme nadrobno. Smícháme je s olivami, česnekem, bazalkou a přidáme
Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kousky. Pak přídáme kousky rajčat, posypeme nasekanou pažitkou
Pórek a okurky nakrájíme na plátky, olivy rozpůlíme olivový olej, hořčici, sůl a pepř smícháme a přidáme do salátu
rozkrojíme na polovinu a napichujeme je střídavě se sušenými rajčaty na špejle.
Tětsoviny uvaříme dle návodu na obalu v osolené vodě. Přidáme nakrájené rajčátka, nakrájenou cibulku,
těstoviny necháme okapat a mezitím necháme okapat i sušená rajčata.
Salát omyjeme a nakrájíme na kousky. Přidáme kousky opečeného masa, sušená rajčata.
dle chuti a nápadu a naspod můžeme přidat kousek salátu Nakonec posypeme nasekanými olivami a rajčaty.
podstatě dost podobný, jako když děláte klasický bramborový salát.
Přes noc namočíme fazole do studené vody a druhý den Potom přidáme oloupaný a na plátky nakrájený česnek, olivy
V kuchyňském mixéru vložíme všechny suroviny a podle chuti osolíme. Jakmile nám směs zhoustne přelijeme