2K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Řapíky z celeru opereme a spaříme vroucí vodou. vypeckujeme a na kousky nakrájíme meruňky, vmícháme do salátu
Cibuli oloupeme a nakrájíme společně s řapíkatým celerem
Pak salát lehce dochutíme mletým černým pepřem, necháme
hrnci zpěníme cibulku, vložíme na jemno nakrájený celer Na závěr dáme do polévky trochu nakrájeného celeru
Přidáme na kostky nakrájené brambory, nakrájený řapíkatý celer (lístky si ponecháme na ozdobení), zalijeme
Řapíkatý celer i chřest oloupeme a nakrájíme na delší Předvařený celer krátce orestujeme na másle, přeložíme