41 čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Rozebereme uzenou makrelu na kousky a odstraníme všechny
Vykostěné makrely pokrájíme na kousky vejce a uvařené Salát necháme proležet a podáváme.
Smícháme s nasekaným libečkem, šťovíkem a piniovými na talíře, do nich nebereme salát a podáváme.
Uzenou rolovanou plec nakrájíme na plátky a okraje Bramborovou kaši dáme na talíř, přidáme opečené uzené
Makrely dokonale očistíme pod tekoucí vodou a břišní Dokonale očištěné makrely osolíme, opepříme a vytřeme
Makrely rozmrazíme, omyjeme, vysušíme a nasolíme. Smícháme olej, jemně sekanou nať libečku, pepř, kmín
salát na čtyři talíře a na ně položte lupínky vykostěného masa z makrely.