Prémiový obsah
★★★
845 čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
přidáme kmín, nadrobno nakrájené očištěné a umyté hřiby Podáváme s bramborami nebo chlebem.
Hříbky očistíme a oddělíme kloboučky od nožiček. Klobouček položíme klenbu nahoru na grilovací rošt a
Hlavičky hřibů omyjeme, osušíme, nakrájíme na tenké pak ho převaříme a ještě horkým nálevem zalijeme hřiby
Přebrané a umyté kroupy uvaříme v osolené vodě do měkka. Očištěné, nakrájené houby dáme dusit na nasekanou
Pěkné,suché houby ve studené vodě opereme,zalijeme mlékem a uvaříme do měkka. Pak je usekáme,udusíme
Poté přidáme umyté, nakrájené hřiby, sůl, kmín, podlijeme Podáváme s rýží, nebo bramborami.