Prémiový obsah
★★★
762 čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
přidáme kmín, nadrobno nakrájené očištěné a umyté hřiby Podáváme s bramborami nebo chlebem.
Hlavičky hřibů omyjeme, osušíme, nakrájíme na tenké pak ho převaříme a ještě horkým nálevem zalijeme hřiby
Hříbky očistíme a oddělíme kloboučky od nožiček. Klobouček položíme klenbu nahoru na grilovací rošt a
Přebrané a umyté kroupy uvaříme v osolené vodě do měkka. Očištěné, nakrájené houby dáme dusit na nasekanou
Poté přidáme umyté, nakrájené hřiby, sůl, kmín, podlijeme Podáváme s rýží, nebo bramborami.