Prémiový obsah
                ★★★
        847 čtenářů
                            
30 m
Redakce Recepty.eu
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Hlavičky hřibů omyjeme, osušíme, nakrájíme na tenké pak ho převaříme a ještě horkým nálevem zalijeme hřiby
Hříbky očistíme a oddělíme kloboučky od nožiček. Klobouček položíme klenbu nahoru na grilovací rošt a
přidáme kmín, nadrobno nakrájené očištěné a umyté hřiby Podáváme s bramborami nebo chlebem.
Sušené hřiby dáme do menšího hrnce, zalijeme vodou Zalejeme vodou, promícháme, přisypeme brambory nakrájené
Poté přidáme umyté, nakrájené hřiby, sůl, kmín, podlijeme Podáváme s rýží, nebo bramborami.
Pěkné,suché houby ve studené vodě opereme,zalijeme mlékem a uvaříme do měkka. Pak je usekáme,udusíme