Prémiový obsah
★★★
85 čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Hříbky očistíme a oddělíme kloboučky od nožiček. Klobouček položíme klenbu nahoru na grilovací rošt a
Hlavičky hřibů omyjeme, osušíme, nakrájíme na tenké pak ho převaříme a ještě horkým nálevem zalijeme hřiby
přidáme kmín, nadrobno nakrájené očištěné a umyté hřiby Podáváme s bramborami nebo chlebem.
Sušené hřiby dáme do menšího hrnce, zalijeme vodou Zalejeme vodou, promícháme, přisypeme brambory nakrájené
Poté přidáme umyté, nakrájené hřiby, sůl, kmín, podlijeme Podáváme s rýží, nebo bramborami.
Přebrané a umyté kroupy uvaříme v osolené vodě do měkka. Očištěné, nakrájené houby dáme dusit na nasekanou