Prémiový obsah
★★★
1.8K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Brambory nakrájíme na kostičky a dáme vařit do 1 l majoránku, bobkový list, nové koření a vaříme do změknutí brambor
Brambory důkladně omyjeme a pod proudem studené vody Ve větší pánvi rozpálíme sádlo, vložíme brambory a
oleji orestujeme cibuli a česnek a mezitím oloupeme brambory Vaříme dokud nejsou brambory téměř měkké.
vymaštěný pekáč dáme vrstvu uvařených, oloupaných brambor Vrstvy střídáme tak aby navrchu byly brambory.
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na proužky nakrájenou kapustu a kousky brambo. Poté
Asi po 30 minutách přidáme klobásu nakrájenou na kolečka , očištěné brambory, které nakrájíme na osminky, a
orestujeme na tuku a přidáme nakrájenou cibuli, žampiony a klobásu
Klobásy a svlékací párky nakrájíme asi na 1 cm silná potřeme olejem a střídavě na ně napichujeme kolečka klobásy
Rajčata a klobásu nakrájíme a rozdělíme také, na pánvi smažíme první polovinu vajec a nahoru rozprostřeme klobásu