Prémiový obsah
★★★
1.9K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Brambory důkladně omyjeme a pod proudem studené vody Ve větší pánvi rozpálíme sádlo, vložíme brambory a
Brambory nakrájíme na kostičky a dáme vařit do 1 l majoránku, bobkový list, nové koření a vaříme do změknutí brambor
oleji orestujeme cibuli a česnek a mezitím oloupeme brambory Vaříme dokud nejsou brambory téměř měkké.
vymaštěný pekáč dáme vrstvu uvařených, oloupaných brambor Vrstvy střídáme tak aby navrchu byly brambory.
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na proužky nakrájenou kapustu a kousky brambo. Poté
Asi po 30 minutách přidáme klobásu nakrájenou na kolečka , očištěné brambory, které nakrájíme na osminky, a
orestujeme na tuku a přidáme nakrájenou cibuli, žampiony a klobásu
Rajčata a klobásu nakrájíme a rozdělíme také, na pánvi smažíme první polovinu vajec a nahoru rozprostřeme klobásu
Klobásy a svlékací párky nakrájíme asi na 1 cm silná potřeme olejem a střídavě na ně napichujeme kolečka klobásy