Prémiový obsah
★★★
5.4K čtenářů
20 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Bulgur nasypeme do mísy, banány oloupeme, pokrájíme na malé kousky a přidáme se skořicí a jogurtem k bulguru
Bulgur nasypeme do velké mísy a zalijeme větším množstvím K ní přisypeme bulgur a promícháme.
Bulgur vložíme do kastrolu, přidáme požadované množství Bulgur i tuňák má specifickou chuť, kterou je ovšem
Bulgur připravte podle návodu. Do bulguru v hrnci vmíchejte slaninu s cibulkou.
Nejdříve si uvaříme bulgur podle návodu ve vývaru. Do směsi přidáme sýr, protlak a bulgur.
Bulgur zalijeme vývarem, přivedeme k varu a 10 minut Bulgur přidáme k zeleninové směsi a důkladně promícháme
opepříme a vaříme doměkka. před koncem vaření přidáme bulgur Do horké polévky společně s bulgurem přidáme rozkvedlané
Přidáme prolisovaný česnek, vmícháme bulgur a vše zalijeme
Bulgur uvaříme dle návodu na obalu a dáme bokem. Podusíme smícháme s bulgurem a podáváme.