Prémiový obsah
★★★
5.6K čtenářů
20 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Bulgur nasypeme do mísy, banány oloupeme, pokrájíme na malé kousky a přidáme se skořicí a jogurtem k bulguru
Bulgur nasypeme do velké mísy a zalijeme větším množstvím K ní přisypeme bulgur a promícháme.
Bulgur vložíme do kastrolu, přidáme požadované množství Bulgur i tuňák má specifickou chuť, kterou je ovšem
Bulgur zalijte vroucí vodou asi 4 cm nad něj. Vmíchejte protlak a slitý bulgur. Okořeňte.
Nejdříve si uvaříme bulgur podle návodu ve vývaru. Do směsi přidáme sýr, protlak a bulgur.
Bulgur připravte podle návodu. Do bulguru v hrnci vmíchejte slaninu s cibulkou.
Bulgur uvaříme v osolené vodě a zcedíme. Podlijeme troškou vody, osolíme a poté smícháme s bulgurem
Podlijeme vodou, přidáme kari a bulgur a vaříme doměkka
Bulgur zalijeme vývarem, přivedeme k varu a 10 minut Bulgur přidáme k zeleninové směsi a důkladně promícháme
opepříme a vaříme doměkka. před koncem vaření přidáme bulgur Do horké polévky společně s bulgurem přidáme rozkvedlané