Prémiový obsah
★★★
5.5K čtenářů
20 m
Redakce Recepty.eu
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Bulgur nasypeme do velké mísy a zalijeme větším množstvím K ní přisypeme bulgur a promícháme.
Bulgur nasypeme do mísy, banány oloupeme, pokrájíme na malé kousky a přidáme se skořicí a jogurtem k bulguru
Bulgur vložíme do kastrolu, přidáme požadované množství Bulgur i tuňák má specifickou chuť, kterou je ovšem
Bulgur nasypeme do mísy, zalijeme vařícím vývarem a Pak promícháme bulgur s paprikou, petrželovou natí
Nejdříve si uvaříme bulgur podle návodu ve vývaru. Do směsi přidáme sýr, protlak a bulgur.
Bulgur připravte podle návodu. Do bulguru v hrnci vmíchejte slaninu s cibulkou.
Bulgur zalijeme vývarem, přivedeme k varu a 10 minut Bulgur přidáme k zeleninové směsi a důkladně promícháme
Bulgur uvaříme v osolené vodě a zcedíme. Podlijeme troškou vody, osolíme a poté smícháme s bulgurem
Podlijeme vodou, přidáme kari a bulgur a vaříme doměkka