Prémiový obsah
★★★
5.6K čtenářů
20 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Bulgur nasypeme do mísy, banány oloupeme, pokrájíme na malé kousky a přidáme se skořicí a jogurtem k bulguru
Bulgur nasypeme do velké mísy a zalijeme větším množstvím K ní přisypeme bulgur a promícháme.
Bulgur vložíme do kastrolu, přidáme požadované množství Bulgur i tuňák má specifickou chuť, kterou je ovšem
Bulgur zalijte vroucí vodou asi 4 cm nad něj. Vmíchejte protlak a slitý bulgur. Okořeňte.
Nejdříve si uvaříme bulgur podle návodu ve vývaru. Do směsi přidáme sýr, protlak a bulgur.
Bulgur zalijeme vývarem, přivedeme k varu a 10 minut Bulgur přidáme k zeleninové směsi a důkladně promícháme
Bulgur připravte podle návodu. Do bulguru v hrnci vmíchejte slaninu s cibulkou.
Přidáme prolisovaný česnek, vmícháme bulgur a vše zalijeme
Bulgur uvaříme dle návodu na obalu a dáme bokem. Podusíme smícháme s bulgurem a podáváme.