Prémiový obsah
★★★
1K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Uvaříme rýži. umleté madle opražíme na lžíci másla. Cibuli na drobno nakrájenou osmahneme do hněda na
Nejprve si připravíme nádivku. Takto připravenou nádivkou naplníme perličku a maso
Nakrájené rohlíky na kousky smícháme s mlékem. Po nasáknutí přebytečné mléko vymačkáme a rohlíky promícháme
Vejce si rozdělíme na žloutky a bílky. Maso a rohlíky si nakrájíme na kousky. Žloutky vyšleháme s mlékem
Pstruhy si očistíme, zevnitř i zvenku, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odstát. Bylinky umyjeme
Kuře důkladně očistíme a osušíme, pak ho zvenku i zevnitř osolíme. V misce vyšleháme med, máslo, koření
Nádivkou naplníme stehna a kovovými jehlami je za kůži
Vsypte je do mísy, v mixéru teď nasekejte petržel a mandle Povrch můžete ozdobit celými mandlemi.