Prémiový obsah
★★★
1K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Uvaříme rýži. umleté madle opražíme na lžíci másla. Cibuli na drobno nakrájenou osmahneme do hněda na
Nakrájené rohlíky na kousky smícháme s mlékem. Po nasáknutí přebytečné mléko vymačkáme a rohlíky promícháme
Nejprve si připravíme nádivku. Takto připravenou nádivkou naplníme perličku a maso
Vejce si rozdělíme na žloutky a bílky. Maso a rohlíky si nakrájíme na kousky. Žloutky vyšleháme s mlékem
Pstruhy si očistíme, zevnitř i zvenku, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odstát. Bylinky umyjeme
Kuře důkladně očistíme a osušíme, pak ho zvenku i zevnitř osolíme. V misce vyšleháme med, máslo, koření
Nádivkou naplníme stehna a kovovými jehlami je za kůži
Vsypte je do mísy, v mixéru teď nasekejte petržel a mandle Povrch můžete ozdobit celými mandlemi.