Prémiový obsah
★★★
788 čtenářů
10 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od mastného vyčistíme tak, že skvrny pokapeme jarem a necháme působit.
Potom látku vypereme normálním způsobem, jak jsme zvyklí.
Máslo necháme chvíli změknout, aby se s ním lépe pracovalo Máslo natlačíme do formiček vybraného tvaru a ty dáme
Máslo necháme změknout, bylinky omyjeme a osušíme. Z másla vytvarujeme váleček a zabalíme do potravinářské
Povolené máslo dáme společně s omytými a osušeními
Takto připravíme máslo. Máslo smícháme nebo rozmixujeme se všemi bylinkami,
Nejprve si připravíme bylinkové máslo. vyjmeme, po okapáni přeložíme na talíře, poklademe bylinkovým
každý plátek masa položíme kolečko citronu a ozdobíme bylinkovým máslem.
Polovinou bylinkového másla rozehřejeme a potřeme ryby Před podáváním polijeme zbylým bylinkovým máslem.
V misce smícháme změklé máslo, lístečky tymiánu, nakrájenou Na hotovou rybu poklademe bylinkové máslo a můžeme
Bylinkové máslo dáme do lednice, aby ztuhlo. Při servírování dáme na každý klas kus bylinkového
Máslo vyšleháme a smícháme s nasekanými bylinkami, Vzniklým bylinkovým máslem potřeme rozklepané kuřecí
Změklé máslo utřeme s citronovou šťávou a s nasekanými důkladně nasolíme i venku i zevnitř a vetřeme do nich máslo
Na pánvi necháme rozpustit kousek másla, vložíme lososa Opečeme z obou stran a několikrát přelejeme máslem.