Prémiový obsah
★★★
841 čtenářů
10 m
Redakce Recepty.eu
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Máslo necháme změknout, bylinky omyjeme a osušíme. Z másla vytvarujeme váleček a zabalíme do potravinářské
Máslo necháme chvíli změknout, aby se s ním lépe pracovalo Máslo natlačíme do formiček vybraného tvaru a ty dáme
Polovinou bylinkového másla rozehřejeme a potřeme ryby Před podáváním polijeme zbylým bylinkovým máslem.
každý plátek masa položíme kolečko citronu a ozdobíme bylinkovým máslem.
V misce smícháme změklé máslo, lístečky tymiánu, nakrájenou Na hotovou rybu poklademe bylinkové máslo a můžeme
Takto připravíme máslo. Máslo smícháme nebo rozmixujeme se všemi bylinkami,
Nejprve si připravíme bylinkové máslo. vyjmeme, po okapáni přeložíme na talíře, poklademe bylinkovým
Na pánvi necháme rozpustit kousek másla, vložíme lososa Opečeme z obou stran a několikrát přelejeme máslem.
Kotletky vytáhneme, dáme na plech, poklademe kousky bylinkového másla a dopečeme v troubě na 180 stupňů cca 9 minut
vložte do ulit, šneky zakryjte dostatečným množstvím bylinkového másla a rozložte je do zapékací mísy.