Prémiový obsah
★★★
841 čtenářů
10 m
Redakce Recepty.eu
Proléváme-li čas od času kuchyňské odtoky slanou vodou, neusazuje se na nich mastnota.
Máslo necháme změknout, bylinky omyjeme a osušíme. Z másla vytvarujeme váleček a zabalíme do potravinářské
Máslo necháme chvíli změknout, aby se s ním lépe pracovalo Máslo natlačíme do formiček vybraného tvaru a ty dáme
Polovinou bylinkového másla rozehřejeme a potřeme ryby Před podáváním polijeme zbylým bylinkovým máslem.
každý plátek masa položíme kolečko citronu a ozdobíme bylinkovým máslem.
V misce smícháme změklé máslo, lístečky tymiánu, nakrájenou Na hotovou rybu poklademe bylinkové máslo a můžeme
Nejprve si připravíme bylinkové máslo. vyjmeme, po okapáni přeložíme na talíře, poklademe bylinkovým
Takto připravíme máslo. Máslo smícháme nebo rozmixujeme se všemi bylinkami,
Změklé máslo utřeme s citronovou šťávou a s nasekanými důkladně nasolíme i venku i zevnitř a vetřeme do nich máslo
vložte do ulit, šneky zakryjte dostatečným množstvím bylinkového másla a rozložte je do zapékací mísy.
Podáváme s kouskem bylinkového másla. Příprava másla: Máslo necháme chvíli změknout, aby