Prémiový obsah
★★★
842 čtenářů
10 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Máslo necháme chvíli změknout, aby se s ním lépe pracovalo Máslo natlačíme do formiček vybraného tvaru a ty dáme
Máslo necháme změknout, bylinky omyjeme a osušíme. Z másla vytvarujeme váleček a zabalíme do potravinářské
Nejprve si připravíme bylinkové máslo. vyjmeme, po okapáni přeložíme na talíře, poklademe bylinkovým
V misce smícháme změklé máslo, lístečky tymiánu, nakrájenou Na hotovou rybu poklademe bylinkové máslo a můžeme
Polovinou bylinkového másla rozehřejeme a potřeme ryby Před podáváním polijeme zbylým bylinkovým máslem.
každý plátek masa položíme kolečko citronu a ozdobíme bylinkovým máslem.
Takto připravíme máslo. Máslo smícháme nebo rozmixujeme se všemi bylinkami,
Změklé máslo utřeme s citronovou šťávou a s nasekanými důkladně nasolíme i venku i zevnitř a vetřeme do nich máslo
Máslo vyšleháme a smícháme s nasekanými bylinkami, Vzniklým bylinkovým máslem potřeme rozklepané kuřecí
vložte do ulit, šneky zakryjte dostatečným množstvím bylinkového másla a rozložte je do zapékací mísy.