Prémiový obsah
★★★
824 čtenářů
10 m
Redakce Recepty.eu
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Máslo necháme změknout, bylinky omyjeme a osušíme. Z másla vytvarujeme váleček a zabalíme do potravinářské
Máslo necháme chvíli změknout, aby se s ním lépe pracovalo Máslo natlačíme do formiček vybraného tvaru a ty dáme
Polovinou bylinkového másla rozehřejeme a potřeme ryby Před podáváním polijeme zbylým bylinkovým máslem.
každý plátek masa položíme kolečko citronu a ozdobíme bylinkovým máslem.
V misce smícháme změklé máslo, lístečky tymiánu, nakrájenou Na hotovou rybu poklademe bylinkové máslo a můžeme
Povolené máslo dáme společně s omytými a osušeními
Nejprve si připravíme bylinkové máslo. vyjmeme, po okapáni přeložíme na talíře, poklademe bylinkovým
Takto připravíme máslo. Máslo smícháme nebo rozmixujeme se všemi bylinkami,
vložte do ulit, šneky zakryjte dostatečným množstvím bylinkového másla a rozložte je do zapékací mísy.
Změklé máslo utřeme s citronovou šťávou a s nasekanými důkladně nasolíme i venku i zevnitř a vetřeme do nich máslo
Podáváme s kouskem bylinkového másla. Příprava másla: Máslo necháme chvíli změknout, aby
Kotletky vytáhneme, dáme na plech, poklademe kousky bylinkového másla a dopečeme v troubě na 180 stupňů cca 9 minut