Prémiový obsah
★★★
3.4K čtenářů
20 m
Redakce Recepty.eu
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Zeleninu je vhodné krájet zhruba na centimetr silná Grilovaná zelenina si výborně rozumí také s česnekem
Příprava zeleniny: Všechnu zeleninu, očistíme, omyjeme Osmahneme z obou stran a podáváme s grilovanou zeleninou
Troubu předehřejte na 170 °C. Květák a brokolici zastříkněte polovinou oleje, osolte, opepřete, rozložte
poloměkka, necháme je důkladně okapat a oschnout Veškerou zeleninu 200 °C Pečeme tak dlouho, až brambory zezlátnou a zelenina
Nechceme určitě vytvořit rozblemcanou zeleninu. Sundáme zeleninu na talíř, otřeme pánev a opět rozpálíme
Stroužky ćes vymačkejte a zeleninu společně nakrájejte Na něi rozložte pečenou zeleninu, posypte rozdrobeným
Brambory ve slupce povaříme, zeleninu pokrájíme, smícháme Nejdřív grilujeme zeleninu a brambory a pak na rošt
Mezitím si nakrájíme zeleninu na větší kousky, osolíme Nejdříve dáme na talíř kousky brambor, zeleninou a
Zeleninu vybereme podle chuti a všechnu očitíme, omyjeme
Všechny zeleninu nakrájíme na větší kousky, podle chuti Zeleninu grilujeme a nakonec pokapeme olivovým olejem