Prémiový obsah
★★★
2.1K čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Pokud máme rádi jemný a nadýchaný tvaroh, stačí jej smíchat s trochou perlivé minerálky.
Nadrobno nasekanou cibulku a česnek opečeme na másle dozlatova, zaprášíme moukou a upražíme světlou jíšku
Hrách namočíme do studené vody a v nové vodě druhý den uvaříme doměkka. Uvařený hrách prolisujeme a z
Hrách si přes noc namočíme do vody. Poté přecedíme a dáme do kastrolu, zalijeme vývarem, osolíme a vaříme
Uplácané karbanátky smažíme v rozpáleném tuku po obou Horké hrachové karbanátky servírujeme s bramborovou
Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Zaprášíme moukou, a zalijeme vývarem. Poté přidáme
Nejdříve nakrájíme šalotku a osmahneme na másle. Ihned poté přilijeme vývar, přidáme hrášek a pod pokličkou
Hrách zalijeme vodou den předem. Žebra uvaříme v hrnci s kořením doměkka. Hrách zcedíme a uvaříme v čisté
Hrách namočíme do vody nejlépe přes noc a uvaříme dle návodu na obalu. Část vody slijeme a přidáme bobkový