Prémiový obsah
★★★
2K čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Hrách si přes noc namočíme do vody. Poté přecedíme a dáme do kastrolu, zalijeme vývarem, osolíme a vaříme
Nadrobno nasekanou cibulku a česnek opečeme na másle dozlatova, zaprášíme moukou a upražíme světlou jíšku
Hrách namočíme do studené vody a v nové vodě druhý den uvaříme doměkka. Uvařený hrách prolisujeme a z
Uplácané karbanátky smažíme v rozpáleném tuku po obou Horké hrachové karbanátky servírujeme s bramborovou
Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. V hrnci na dvou lžících másla osmahneme cibuli, přidáme mouku a
Hrách přes noc namočíme. Poté zcedíme a dáme do hrnce. Přidáme vývar (nebo kostku a vodu), osolíme, opepříme
Hrášek uvaříme cca 10 min ve vodě nebo v kuřecím vývaru. Přidáme sůl a pepř dle chuti. Až bude hrášek
Nejdříve nakrájíme šalotku a osmahneme na másle. Ihned poté přilijeme vývar, přidáme hrášek a pod pokličkou
Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Zaprášíme moukou, a zalijeme vývarem. Poté přidáme