Prémiový obsah
★★★
2.1K čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od kávy vyčistíme tak, že látku namočíme do studeného mléka a potom vypereme.
Čerstvé skvrny nejlépe odstraníme octovou vodou a můžeme je také posypat solí a třít vlhkým hadříkem.
Hrách namočíme do studené vody a v nové vodě druhý den uvaříme doměkka. Uvařený hrách prolisujeme a z
Hrách si přes noc namočíme do vody. Poté přecedíme a dáme do kastrolu, zalijeme vývarem, osolíme a vaříme
Nadrobno nasekanou cibulku a česnek opečeme na másle dozlatova, zaprášíme moukou a upražíme světlou jíšku
Uplácané karbanátky smažíme v rozpáleném tuku po obou Horké hrachové karbanátky servírujeme s bramborovou
Hrách propláchneme a přes noc namočíme do vody. Druhý den doplníme vodu a hrách uvaříme. Měkký hrách
Hrách uvaříme do poloměkka a scedíme ho. Maso nakrájíme na kousky a na mírném ohni vaříme. Když je maso
Hrách uvaříme s kouskem uzené slaniny doměkka. Na tuku osmažíme jemně nasekanou cibuli, přidáme mouku
Cibuli a česnek oloupeme a jemně nakrájíme. Mrkev i bramboru očistíme a nakrájíme na malé kostky, hrách
Hrášek uvaříme cca 10 min ve vodě nebo v kuřecím vývaru. Přidáme sůl a pepř dle chuti. Až bude hrášek