Prémiový obsah
★★★
1.4K čtenářů
30 m
janapozarova
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Do nahřátých sklenic nalijeme becherovku, pomerančový likér, med a překapávanou kávu. Smetanu si vyšleháme
Z vajec oddělíme žloutky, dáme je do mísy, přidáme dvě lžíce másla a sůl a utřeme. Pak přidáme smetanu
Maso rozřízneme na plát, rozklepeme, osolíme, opepříme a natřeme hořčici. Na pánvi orestujeme hrášek,
Maso nakrájíme na kostky a na rozehřátém sádle prudce osmažíme. Přidáme nakrájenou cibuli, osmažíme,
Do mísy nasypeme pokrájené rohlíky, přidáme mléko se žloutky, sůl, nakrájenou petrželku a mouku. Do základu
Housky nakrájíme na kostičky. Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Z bílku vyšleháme sníh.
Z vajec oddělíme žloutky, dáme je do mísy, přidáme dvě lžíce másla a sůl a utřeme. Pak přidáme smetanu
Housky pokrájíme na kousky, ty krátce opečeme na přepuštěném másle. Žloutky vyšleháme s rozpuštěným máslem
Z vajec oddělíme žloutky, dáme je do mísy, přidáme dvě lžíce másla a sůl a utřeme. Pak přidáme smetanu
Bílky oddělíme od žloutků. Do žloutků přidáme mléko, mouku, sůl a petrželku. Směs promícháme, přidáme
Dva dny staré rohlíky si nakrájíme a necháme oschnout do druhého dne, přidáme dvě hrsti petrželové nati
Pečivo nakrájíme na kostičky, necháme proschnout. Poté pokropíme troškou z připraveného mléka a přidáme