Prémiový obsah
★★★
3.8K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Kedlubny oloupeme a omyjeme. Zhruba 1 cm tlusté plátky kedlubny lehce osolte a obalte v klasickém trojobalu
Kedlubnu si nastrouháme nahrubo a orestujeme na másle. Poté zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a přidáme
Nakrájenou cibuli orestujeme v hrnci, poté přidáme nakrájenou bramboru a kedlubnu na kostičky. Zalijeme
Nakrájenou kedlubnu na plátky dáme vařit do osolené vody asi 10 minut. Mezitím si připravíme jíšku z
Umytý, oloupaný kedluben a mrkev uvaříme v osolené vodě. Nastrouháme ho na nudle, nebo na plátky a dáme
Kedlubnu očistíme, umyjeme, nakrájíme na čtvrtiny a vložíme do vroucí osolené vody. Uvařený kedluben
Brambory i kedlubny oloupeme, opereme a nakrájíme na menší kousky. Zalijeme je osolenou vodou a přivedeme
Kedlubny očistíme, omyjeme na nastrouháme nahrubo. Vložíme je do mísy, přidáme na kostky nakrájený balkánský
Kedlubny nakrájíme na nudličky, v hrnci rozehřejeme máslo a kedlubny podusíme. Zaprášíme hladkou moukou