Prémiový obsah
★★★
3.8K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Kedlubnu očistíme, umyjeme, nakrájíme na čtvrtiny a vložíme do vroucí osolené vody. Uvařený kedluben
Kedlubny oloupeme, nakrájíme je asi na 1 cm silné plátky, které v osolené vodě uvaříme téměř doměkka.
Brambory i kedlubny oloupeme, opereme a nakrájíme na menší kousky. Zalijeme je osolenou vodou a přivedeme
Ve vodě uvaříme drobně pokrájenou zeleninu, pak vodu slijeme, ale nevyléváme! Zeleninu důkladně rozmačkáme
Umytý, oloupaný kedluben a mrkev uvaříme v osolené vodě. Nastrouháme ho na nudle, nebo na plátky a dáme
Kedlubnu si nastrouháme nahrubo a orestujeme na másle. Poté zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a přidáme
Kedlubny oloupeme a omyjeme. Zhruba 1 cm tlusté plátky kedlubny lehce osolte a obalte v klasickém trojobalu
Kedlubny nakrájíme na nudličky, v hrnci rozehřejeme máslo a kedlubny podusíme. Zaprášíme hladkou moukou
Kedlubny očistíme, omyjeme na nastrouháme nahrubo. Vložíme je do mísy, přidáme na kostky nakrájený balkánský