Prémiový obsah
★★★
3.8K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Kedlubny očistíme, omyjeme na nastrouháme nahrubo. Vložíme je do mísy, přidáme na kostky nakrájený balkánský
Kedlubny nakrájíme na nudličky, v hrnci rozehřejeme máslo a kedlubny podusíme. Zaprášíme hladkou moukou
Kedlubny oloupeme a omyjeme. Zhruba 1 cm tlusté plátky kedlubny lehce osolte a obalte v klasickém trojobalu
Nakrájenou kedlubnu na plátky dáme vařit do osolené vody asi 10 minut. Mezitím si připravíme jíšku z
Kedlubnu si nastrouháme nahrubo a orestujeme na másle. Poté zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a přidáme
Nakrájenou cibuli orestujeme v hrnci, poté přidáme nakrájenou bramboru a kedlubnu na kostičky. Zalijeme
Umytý, oloupaný kedluben a mrkev uvaříme v osolené vodě. Nastrouháme ho na nudle, nebo na plátky a dáme
Kedlubnu očistíme, umyjeme, nakrájíme na čtvrtiny a vložíme do vroucí osolené vody. Uvařený kedluben
Kedlubny oloupeme, nakrájíme je asi na 1 cm silné plátky, které v osolené vodě uvaříme téměř doměkka.