Prémiový obsah
★★★
484 čtenářů
1 h
anet.ruzicka
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Husu omyjeme, osušíme a řádně ji osolíme a opepříme zvenku i zevnitř. Posypeme kmínem a do vnitřku husy
Svatomartinská husa na švestkách Blesková ovocná náplň
Příprava houskových knedlíků: Připravíme si kvásek Vypracujeme těsto, ze kterého poté tvoříme knedlíky
husu naporcujeme a podáváme se dvěma druhy zelí a knedlíkem
Husu podáváme se třemi druhy zelí, knedlíkem a můžeme
Příprava husy: Omytou a osušenou husu vložíme do pekáče prsíčky dolů. Smícháme polovinu medu s olejem
Husu pořádně omyjeme, osušíme a nasolíme. Poté dáme do pekáčku a posypeme kmínem. Podlijeme vodou a pečeme
Knedlíky vařte asi 8–10 minut.V rendlíku si rozehřejte Promíchejte s čerstvě uvařenými knedlíky.