Prémiový obsah
★★★
1K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Cibuli orestujeme na másle dozlatova, odstavíme, opečeme plátky slaniny a nakrájíme. Těsto dáme do formy
Den předem si namočíme fazole, které druhý den scedíme, znovu zalijeme vodou a vaříme pomalu do změknutí
Oloupanou cibuli nakrájíme na tenké plátky, dáme do misky a zalijeme podmáslí a necháme nasáknout asi
Na polovině sádla zpěníme cibuli najemno, přidáme kečup, fazole s nálevem, fazolky, přilijeme vodu a
Brambory mezitím oloupeme, nakrájíme na hranolky a V této směsi pak obalíme hranolky a také je vyrovnáme
Maso důkladně očistíme a obereme od kostí. Poté osolíme, opepříme a nakrájíme na menší kousky. Ty obalíme
Cuketu nakrájíme na stejně velké hranolky. Vejce si rozšleháme, osolíme, opepříme a hranolky v
Oloupaný celer nakrájíme na hranolky 1 cm široké. Rozprostřeme na plech a při 200 stupních hranolky osmažíme