Prémiový obsah
★★★
6.1K čtenářů
15 m
janapozarova
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Až bude vejce hotové, dáme se do přípravy noků. Pak polévku necháme vařit do té doby, než budou noky
Namočenou lžící vytvarujeme noky a vaříme ve vařící Noky vaříme asi 5 minut, vyjmeme a necháme okapat.
Noky vaříme tak dlouho, až vyplavou na povrch. Krupicové noky podáváme jako přílohu k omáčkám, jako
Uvařený, ale tuhý krupicový vnitřek noků se tímto uvolní Před podáváním budete muset noky znovu ohřát.
Do hrnce nalijeme mléko a přivedeme k varu. Pak přidáme sůl, cukr a za stálého míchání přisypeme krupici
Vál posypeme moukou a krupicí, uděláme důlek a do něj vyklepneme vajíčko. Přidáme sůl, cukr, tvarohy,