Prémiový obsah
★★★
6K čtenářů
15 m
janapozarova
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Namočenou lžící vytvarujeme noky a vaříme ve vařící Noky vaříme asi 5 minut, vyjmeme a necháme okapat.
Až bude vejce hotové, dáme se do přípravy noků. Pak polévku necháme vařit do té doby, než budou noky
Noky vaříme tak dlouho, až vyplavou na povrch. Krupicové noky podáváme jako přílohu k omáčkám, jako
Uvařený, ale tuhý krupicový vnitřek noků se tímto uvolní Před podáváním budete muset noky znovu ohřát.
Mléko povaříme s máslem a solí,pak přisypeme krupici a stále míchajíce uvaříme hustou kaši. Do vychladlé
Do mléka dáme špetku soli, máslo a přivedeme k varu, stále přisypáváme cukr a necháme vychladnout. Poté