Prémiový obsah
★★★
6K čtenářů
15 m
janapozarova
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Namočenou lžící vytvarujeme noky a vaříme ve vařící Noky vaříme asi 5 minut, vyjmeme a necháme okapat.
Až bude vejce hotové, dáme se do přípravy noků. Pak polévku necháme vařit do té doby, než budou noky
Noky vaříme tak dlouho, až vyplavou na povrch. Krupicové noky podáváme jako přílohu k omáčkám, jako
Uvařený, ale tuhý krupicový vnitřek noků se tímto uvolní Před podáváním budete muset noky znovu ohřát.
Mléko povaříme s máslem a solí,pak přisypeme krupici a stále míchajíce uvaříme hustou kaši. Do vychladlé
Do mléka dáme špetku soli, máslo a přivedeme k varu, stále přisypáváme cukr a necháme vychladnout. Poté