Prémiový obsah
★★★
6.1K čtenářů
15 m
janapozarova
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Namočenou lžící vytvarujeme noky a vaříme ve vařící Noky vaříme asi 5 minut, vyjmeme a necháme okapat.
Až bude vejce hotové, dáme se do přípravy noků. Pak polévku necháme vařit do té doby, než budou noky
Noky vaříme tak dlouho, až vyplavou na povrch. Krupicové noky podáváme jako přílohu k omáčkám, jako
Uvařený, ale tuhý krupicový vnitřek noků se tímto uvolní Před podáváním budete muset noky znovu ohřát.
Do mléka dáme špetku soli, máslo a přivedeme k varu, stále přisypáváme cukr a necháme vychladnout. Poté
Mléko povaříme s máslem a solí,pak přisypeme krupici a stále míchajíce uvaříme hustou kaši. Do vychladlé