Prémiový obsah
★★★
1.9K čtenářů
30 m
janapozarova
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Promíchejte a tvarujte kuličky. Podávejte s majonézou a skrojky citronu.
Nejprve si uvaříme quinou podle návodu v osolené vodě. Mezitím si necháme vločky nabobtnat ve vlažné
Quinou dáme do středně velkého rendlíku, přidáme dva hrnky vody a přivedeme k varu. Necháme 15 minut
Nejprve guinou propláchneme a poté vaříme asi 10 v osolené vodě. Poté si v míse promícháme nakrájenou
Do rendlíku dáme rýži, řepu na kostičky a hřebíčky, zalijeme vodou a přivedeme k varu, dvacet minut povaříme
Očištěné steaky osušíme a položíme na pracovní plochu. V hlubokém talíři smícháme citronovou šťávu, špetku
Pak je proložíme plátky anglické slaniny, cibulí a citronem nakrájenými na kolečka, kuličkami koření a osolíme
Ve džbánu s vodou rozmícháme jeden vymačkaný citron