Prémiový obsah
★★★★
10.5K čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Jogurt s mlékem musí být dobře promíchaný, nesmí tam Jakmile nemáme hrudky v základu jogurtu, dobře promícháme
Avokádu vydlabeme a dužinu rozmixujeme spolu se všemi surovinami. Podle chuti osolíme, opepříme a dochutíme
Přidáme jogurt, sirup a promícháme v hutnou směs.
polévky přidáme malou lžičku olivového oleje a lžíci bílého jogurtu do každé porce.
rozmixujeme, dochutíme špetkou česneku a podáváme s lžící bílého jogurtu.
rozmixujeme, dochutíme špetkou česneku a podáváme s lžící bílého jogurtu.