Prémiový obsah
★★★
1K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Vsypeme do něj rýži a uvaříme doměkka. Zalijeme vývarem s rýží, podle chuti osolíme a přidáme
Dáme uvařit propláchnutou rýži. A nyní přijde na řadu uvařená a okapaná rýže, kterou
Vložte rýži, bujón, vodu a máslo do hrnce. Smíchejte s rýží, přidejte limetkovou šťávu, koriandr
Přidáme rýži a restujeme, až se všechna rýže obalí Hotovou rýži prohrábneme, aby rychleji utekla pára.
Přidejte mexické koření (nebo vámi zvolenou směs koření Vmíchejte propláchnuté fazole a vařenou rýži.
Mleté vepřové maso osmahneme na sucho v pánvi, přidáme najemno nakrájenou cibuli a najemno posekané očištěné
Příprava guacamole: Avokádovou dužinu vydlabeme a dáme do misky. Rozmačkáme vidličkou dohladka a přidáme