Prémiový obsah
★★★
2.5K čtenářů
25 m
janapozarova
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Bůček naložíme do směsi koření a necháme nejlépe přes noc marinovat. Druhý den dáme do pekáče a pečeme
Pastinák omyjeme, oškrábeme a nakrájíme ho na malé kostičky. Ty potom orestujeme na pánvi na rozehřátém
Pastináky nakrájíme na velké hranolky a krátce povaříme v osolené vodě. Necháme okapat a přesuneme na
zeleninu očistíme a nakrájíme na kostky, česnek a pastinák opečeme na rozpuštěném másle asi 5 minut.
Pastináky oloupeme a nakrájíme na špalíčky. Uvaříme je v osolené vodě, doku nezměknou. Potom je scedíme
Začněte přípravou pastinákového pyré. Hotové maso podávejte spolu s pyré a pečeným bramborem
Smícháme mouku, kypřící prášek, sodu a skořici. Vejce a žloutek prošleháme a smícháme s olejem a cukrem
V hrnci rozehřejeme olej a orestujeme na něm na drobno nakrájenou cibulku a česnek. Přidáme nakrájenou
Vejce s cukrem utřeme do pěny, přidáme máslo, kávu, nastrouhanou mrkev a citronovou kůru. Všechno promícháme
Omytou mrkev uvaříme doměkka. Vodu slijeme a nastrouháme najemno. K mrkvi přidáme nastrouhaný sýr a promícháme