Prémiový obsah
★★★
1.2K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Poté potřeme prolisovaným česnekem. Osolíme, opepříme a poosypeme nasekanou petrželkou.
Poté prolisujeme česnek, osolíme, opepříme a přidáme Nakonec vmícháme majoránku, nasekanou petrželku, papriku
, prášku do pečiva, mléka, vejce, soli a nasekané petrželky
Kolem ní naskládejte přepůlené šalotky a stroužky česneku alobal, znovu dýni potřete olejem, pak medem a posypte petrželkou
vsákne do žemle, přidáme mouku, případně sekanou petrželku Nakonec vmícháme sníh ušlehaný z bílků a nasekanou petrželku
Dva dny staré rohlíky si nakrájíme a necháme oschnout do druhého dne, přidáme dvě hrsti petrželové nati
V hrnci na oleji osmahneme utřený česnek se strouhankou Přidáme máslo, petrželku a servírujeme s bagetkou.
rozmixujeme dohladka a přidáme hrst najemno nasekané petrželky
Celé vejce rozšleháme v mléku s nasekanou šunkou, solí, černým kořením a nasekanou zelenou petrželí.