1.7K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Brambory oškrábeme a nakrájíme ne kostečky. Přidáme brambory, prolisovaný česnek, zaprášíme paprikou
Na oleji zpěníme cibulku a přidáme očištěné, Omyté a na kostky nakrájené houby. Necháme podusit alespoň
Na oleji zpěníme oloupanou, na kostky nakrájenou cibulku. Přidáme na kousky nakrájené omyté a očištěné
Brambory oloupeme a nastrouháme najemno. Poté houbovou směs přidáme do brambor, dochutíme solí
Cibuli nakrájíme nadrobno a v hrnci ji osmahenme na oleji. Přidáme prolisovaný česnek, všechno koření
Játra namočíme přes noc do mléka. pak je scedíme. rozehřejeme olej a 3-5 minut opečeme šalotku, bylinky