1.6K čtenářů
1 h
nikolka
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Brambory důkladně omyjeme, ale neloupeme, poté nakrájíme A tvé brambory podáváme jako přílohu.
Brambory nejdříve uvaříme ve slupce, necháme vychladnout Brambory nakrájíme na měsíčky, okořeníme (sůl, pepř
Omyté a osušené kuře rozložíme na prkénko prsy nahoru. Od biskupa (břicha) opatrně prsty odhrneme kůži
Brambory můžeme péct ve slupce. Dobře je kartáčkem očistíme, nakrájíme na měsíčky (brambory
Brambory oloupeme, nakrájíme na kousky a uvaříme ve Takto připravené brambory posypeme jemně nasekanou
Dejte do mixéru, přidejte pečené, loupané papriky a
přidáme kousek másla a dochutíme pepřem, solí, mletou paprikou , cukrem a přidáme na proužky krájenou papriku.
Papriky omyjeme a ogrilujeme do černa. Přidáme česnek nakrájený na plátky a papriky.
Dále posypeme mletou paprikou a kmínem. Kuře během pečení poléváme šťávou.