Prémiový obsah
★★★
1.4K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Všechny uvedené ingredience dejte do mixéru. Rozmixujte a pokud ho hned nesníte, šupněte ho do skleniček
Uvařené a oloupané brambory rozmixujeme na hladkou solí, pepřem, muškátovým oříškem a můžeme přidat i petrželku
Brambory si uvaříme v osolené vodě doměkka, přidáme Brambory rozmačkáme a nakonec je spolu s květákem rozmixujeme
Housky nakrájíme na kostičky. Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Z bílku vyšleháme sníh.
Brambory oloupeme, omyjeme, nakrájíme na kostky a uvaříme Cuketu podáváme s petrželkovým bramborem.
Brambory dobře vydrhneme kartáčkem a opláchneme vodou Opečené brambory pomocí dvou vidliček rozevřeme a naplníme
Uvařené brambory nastrouháme, smícháme s moukou a krupicí , přidáme lžičku soli a nasekanou petrželkovou nať,
Petrželku opereme, osušíme, zbavíme tvrdých stonků Z těsta pak lžičkou vykrajujeme petrželkové nočky,