Prémiový obsah
★★★
3.9K čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Očištěné brambory vydlabeme, K namletému masu přimícháme Touto náplní naplníme brambory, které dáme na kastról
Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Vnitřky brambor prolisujeme či rozmačkáme, přidáme
Brambory omyjeme a osušíme, potřeme ze všech stran Pečené brambory plněné šunkou podáváme s čerstvou nebo
Vydrhnuté na loupané brambory propíchejte vidličkou Směsí naplňte vydlabané brambory, na každou půlku dejte
Brambory opereme a uvaříme ve slupce cca 30 minut. Směsí naplníme vydlabané brambory.
Brambory důkladně očistíme, podélně je rozkrojíme a Ochuceným olejem vytřeme vnitřky brambor.
Brambory důkladně omyjeme, vložíme do hrnce s vodou Po 15 minutách brambory slijeme a necháme oschnout.
Brambory uvaříme ve slupce v osolené vodě do poloměkka Směs promícháme a plníme do vydlabaných brambor.
Brambory očistíte kartáčkem, neloupete, a celé je dáte Uvařené brambory rozkrojte a dejte je na gril.
Brambory uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Směsí brambory naplníme a pečeme asi 20 minut.