Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
řepy. Není nutné řepu s cibulí nijak extra dlouho restovat
Řepu umyjeme, neoloupanou uvaříme doměkka a necháme Řepu oloupeme, nakrájíme najemno a přidáme cibuli,
Do mixovací nádoby dejte všechny suroviny a rozmixujte do hladké konzistence. Těsto nechte cca 20-30
Řepu nastrouháme na hrubém struhadle, nejlépe přímo do mísy k ostatním surovinám, protože šťáva z řepy
Syrovou řepu oloupeme a omyjeme. Řepu, sýr a česnek nestrouháme najemno.
Umytou řepu uvaříme ve šlupce, potom ji oloupeme a Salát můžeme připravit i ze syrové, jemně nastrouhané řepy
Řepu uvaříme, vychladíme, nastrouháme, vymačkáme, bylinky nasekáme a přidáme k řepě.
kořenovou zeleninu, na kostičky nakrájenou očištěnou řepu zeleninou i přidat do vývaru malou sklenici zavařované řepy
Řepu oškrábeme, nakrájíme na co nejtenčí plátky. Plátky řepy rozdělíme na talíře, ozdobíme nadrobeným
Řepu rozmixujeme nebo nastrouháme najemno.Troubu předehřejeme pečlivě promícháme a přidáme kakao sůl a rozmixovanou řepu