Prémiový obsah
★★★
1.8K čtenářů
30 m
janapozarova
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Luštěniny den předem namočíme do vody. Druhý den na másle v hrnci osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku
Quinou důkladně propláchneme a uvaříme v 300 ml vody, přilijeme kokosové mléko, sůl a uvaříme doměkka
Rýži a quinu připravíme podle návodu v osolené vodě. Smícháme, přidáme jadérka granátového jablka a mandle
Maso nakrájíme na plátky, ochutíme solí a pepřem, vložíme do misky a zalijeme kefírem. Odložíme na hodinu
Quinou nasypeme do hrnce, osolíme a zalijeme 500 ml vroucí vody. Přivedeme k varu a vaříme 10-15 minut
Fazole přes noc namočíme do vody, poté uvaříme doměkka Škvarky se sádlem rozehřejeme, vmícháme do fazolí,
Fazole necháme naklíčit ve vodě. Fazole přecedíme, propláchneme a dáme do mísy k avokádu
Fazole uvaříme v osolené vodě doměkka, necháme okapat Na oleji orestujeme šalvěj, fazole, česnek, rajčata
Fazole namočíme den předem do vody. Poté přidáme fazole a jemně nastrouhanou mrkev.