Prémiový obsah
★★★
1.7K čtenářů
30 m
janapozarova
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Luštěniny den předem namočíme do vody. Druhý den na másle v hrnci osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku
Quinou důkladně propláchneme a uvaříme v 300 ml vody, přilijeme kokosové mléko, sůl a uvaříme doměkka
Quinou nasypeme do hrnce, osolíme a zalijeme 500 ml vroucí vody. Přivedeme k varu a vaříme 10-15 minut
Maso nakrájíme na plátky, ochutíme solí a pepřem, vložíme do misky a zalijeme kefírem. Odložíme na hodinu
Rýži a quinu připravíme podle návodu v osolené vodě. Smícháme, přidáme jadérka granátového jablka a mandle
Jako poslední krok přidáme plechovku fazolí i s nálevem Vše necháme na pánvi dovařit až je quinoa měkká, tím
Mezitím dáme vařit do vařící vody hrášek asi na 5 minut Teplý hrášek smícháme s holandskou omáčkou a servírujeme
V pánvi necháme zpěnit máslo se šalvějí, přidáme smetanu a převedeme k varu. přidáme hráček a dál vaříme