Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Do mísy prosejeme mouku, moučkový cukr, přidáme jedlou sodu, vejce med a rozpuštěné máslo. Vypracujeme
Smíchejte sušenky s rumem, amarettem a cukrem a důkladně vychlaďte přes noc v lednici. Poté tvořte malé
Plátky masa stočíme do koulí a obalíme v trojobale( Sýrové koule smažíme s rozpáleném oleji ze všech stran
Ze vzniklé hmoty vytvoříme koule, které dáme alespoň Koule dáme na sušenky a přelijeme je karamelem.
Oplatky rozdrtíme a navlhčíme smetanou, přidáme cukr a promícháme. Rozinky opláchneme, vlašské ořechy
Z těsta tvarujeme koule, které necháme ztuhnout v ledničce Po uležení můžeme koule namočit v čokoládě, obalit
Pomleté mandle a dětské piškoty, prosátý cukr a kakaem a nakrájené máslo spolu smícháme a vypracujeme
Máslo utřeme s cukrem, přidáme vanilkový cukr, kakao, ořechy, kandované ovoce a nasekanou čokoládu. Nakonec
Brusinky si naložíme do rumu asi na hodinu a poté nasekáme nadrobno. Zbytek ingrediencí smícháme a vytvoříme