Skvrny od mastného vyčistíme tak, že skvrny pokapeme jarem a necháme působit.
Potom látku vypereme normálním způsobem, jak jsme zvyklí.
Omáčku ochutíme solí, cukrem a citronovou šťávou. Zatímco se omáčka vaří připravíme si zastřené vejce
Z másla a mouky vytvoříme světlou jíšku, na kterou přidáme cukr a necháme lehce zkaramelizovat, poté
česnek. zakápneme limetovou šťávou, přidáme rybí omáčku Pokud je omáčka moc řídká přidáme trochu škrobu a ještě
přidejte veganku a špetku papriky (je fakt trochu omáčka Celou dobu vařte na mírném ohni, aby se vám omáčka
Odloženou zeleninu vrátíme do omáčky a necháme ji v Omáčku můžeme podávat třeba s masovými šiškami a opečenými
Pak zašleháme vlažnou vodu, víno a když je omáčka dostatečně Omáčka je vhodná k rybám pečeným na roštu, ke smažené