321 čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Příprava brambor: Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme
Mezitím rozpůlíme brambory, osolíme, opepříme, pokapeme
Česnek prolisujeme nebo utřeme, rozmarýn nasekáme, vše promícháme s olejem a opepříme. Necháme několik
Anglickou slaninu nakrájíme na proužky, zelené cibulky očistíme, opereme a každou překrojíme podélně
Cibule po jedné zabalíme s trochu másla a rozmarýnu do alobalu. Položíme je přímo do žhavého uhlí na
Brambory nakrájíme na harmoniku a posypeme rozmarýnem dle chuti solí nebo oblíbeným kořením a podáváme s bramborem
Z chleba odkrojíme kůrku a necháme ve vodě trošku nasáknout, poté vymačkáme, cibuli nastrouháme, přidáme
sušené ovoce překrájené na menší kousky a nasekané rozmarýnové Formu na biskupský chlebíček vyložíme papírem na pečení