469 čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Mezitím rozpůlíme brambory, osolíme, opepříme, pokapeme
Příprava brambor: Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme
Cibule po jedné zabalíme s trochu másla a rozmarýnu do alobalu. Položíme je přímo do žhavého uhlí na
Česnek prolisujeme nebo utřeme, rozmarýn nasekáme, vše promícháme s olejem a opepříme. Necháme několik
Anglickou slaninu nakrájíme na proužky, zelené cibulky očistíme, opereme a každou překrojíme podélně
Brambory nakrájíme na harmoniku a posypeme rozmarýnem dle chuti solí nebo oblíbeným kořením a podáváme s bramborem
V teplé vodě rozmíchejte cukr a olivový olej, poté přidejte mouku, sůl a kvasnice. Vytvořte (rukama,
Máslo vyšleháme s cukrem a kůrou do pěny. přimícháme mouku a citronovou šťávou smíchanou se solí. Jehličku
Z chleba odkrojíme kůrku a necháme ve vodě trošku nasáknout, poté vymačkáme, cibuli nastrouháme, přidáme