Prémiový obsah
★★★
598 čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Špičaté zelí nakrájíme na větší kostky a spaříme v Pak ho propláchneme studenou vodou, zelí by mělo zůstat
Ze zelí odstraníme vrchní špinavé či poškozené listy Nakrouhané zelí přesypeme do vaničky/lavoru.
Osolíme, přidáme kmín a zelí. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme, přidáme zelí
Přidáme kmín, zelí, cukr, sůl a zalijeme vínem. nalijeme do kastrůlku a na dno pekáče rozmístíme zelí
Mísu vymažeme sádlem, vyložíme listy zelí, naneseme maso, nahoře musíme končit listy zelí.
Zelí trochu podlijeme vodou a dusíme. Do vymaštěného kastrólu dáme vrstvu udušeného zelí,
Prvně si přichystáme naplněné listy zelí. Potom přidáme udušené, naplněné listy zelí.