Prémiový obsah
★★★
524 čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Zelí trochu podlijeme vodou a dusíme. Do vymaštěného kastrólu dáme vrstvu udušeného zelí,
Prvně si přichystáme naplněné listy zelí. Potom přidáme udušené, naplněné listy zelí.
červena (na karamel), přidáme očištěné, nasekané zelí propláchneme studenou vodou přes síto a smícháme s udušeným zelím
Mísu vymažeme sádlem, vyložíme listy zelí, naneseme maso, nahoře musíme končit listy zelí.
Přidáme kmín, zelí, cukr, sůl a zalijeme vínem. nalijeme do kastrůlku a na dno pekáče rozmístíme zelí
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na proužky nakrájenou kapustu a podlijeme vodou.