Prémiový obsah
★★★
595 čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Ze zelí odstraníme vrchní špinavé či poškozené listy Nakrouhané zelí přesypeme do vaničky/lavoru.
Špičaté zelí nakrájíme na větší kostky a spaříme v Pak ho propláchneme studenou vodou, zelí by mělo zůstat
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na proužky nakrájenou kapustu a podlijeme vodou.
Přidáme kmín, zelí, cukr, sůl a zalijeme vínem. nalijeme do kastrůlku a na dno pekáče rozmístíme zelí
Osolíme, přidáme kmín a zelí. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme, přidáme zelí
Zelí trochu podlijeme vodou a dusíme. Do vymaštěného kastrólu dáme vrstvu udušeného zelí,
Prvně si přichystáme naplněné listy zelí. Potom přidáme udušené, naplněné listy zelí.