Prémiový obsah
                ★★★★
        2K čtenářů
                            
45 m
Redakce Recepty.eu
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Pokrájené kysané zelí zalijeme vodou, přidáme klobásu zředíme vodou, dobře rozmícháme a vlijeme do hrnce se zelím
Příprava zelí: Zelí si zalijeme troškou vody a dusíme , přidáme mouku a uděláme jíšky, do které přidáme zelí
nakrájené brambory, trochu kmínu, sůl a poté přidáme kysané zelí a povaříme.
Zelí si zalijeme troškou vody a dusíme doměkka. , přidáme mouku a uděláme jíšky, do které přidáme zelí
Vroucí vodu s octem, solí a cukrem vylijeme na zelí Cibuli můžeme přidat i po spaření zelí, ale spařená