Prémiový obsah
★★★★
1.8K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Příprava zelí: Zelí si zalijeme troškou vody a dusíme , přidáme mouku a uděláme jíšky, do které přidáme zelí
Zelí si zalijeme troškou vody a dusíme doměkka. , přidáme mouku a uděláme jíšky, do které přidáme zelí
nakrájené brambory, trochu kmínu, sůl a poté přidáme kysané zelí a povaříme.
Pokrájené kysané zelí zalijeme vodou, přidáme klobásu zředíme vodou, dobře rozmícháme a vlijeme do hrnce se zelím
Vroucí vodu s octem, solí a cukrem vylijeme na zelí Cibuli můžeme přidat i po spaření zelí, ale spařená
Kysané zelí pokrájíme, cibuli oloupeme a nakrájíme nakrájenou cibuli, přidáme majoránkou, mletou papriku, kysané
Potom přidáme zelí, zalejeme 100 ml kysané smetany Do vymazaného pekáče rozložíme udušené zelí, na něj