Prémiový obsah
★★★
2.7K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Pak už jen smažíme placičky na livancovníku nabo na normální pánvi - 1 PL hmoty = 1 placička.
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a jemně nastrouháme. Přidáme špenát, prolisovaný česnek, osolíme
Máslo, med a vanilkový cukr rozpustěte dohromady. Přidejte cereálie a směs plníme do spodních částí muffinových
V míse smícháme najemno nakrájenou cibuli, olej, omáčku, sůl, pepř, vejce a podravku. Přidáme na plátky
Makrelu zbavíme kostí a nakrájíme na malé kousky. Smícháme s kečupem, osolíme a opepříme a nakonec vmícháme
Jablka oloupeme, rozdělíme je na čtvrtky a odstraníme jádřince, omyjeme je a nahrubo nastrouháme. Nastrouhaná