Prémiový obsah
★★★
843 čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Mléko dodá škvarkům zlatavou barvu a lepší chuť. Teplé škvarky osolte podle chuti.
Škvaříme za občasného míchání, dokud nám škvarky nezezlátnou Potom škvarky přecedíme a osolíme.
V míse smícháme všechny suroviny. Na plech s pečicím papírem tvoříme placky a ty dáme péct na 180°C dozlatova
Maso omyjeme, nakrájíme na kostky a potřeme prolisovaným česnekem. Osolíme, opepříme, přidáme koření,
Na lžíci sádla ohřejeme škvarky. Podáváme lepenici posypanou škvarky.
Sádlo slijeme a škvarky necháme vychladnout. Studené škvarky umeleme společně s nakrájenou cibulí
obarvených krup přidáme na kostičky nakrájený bůček, škvarky