Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Rohlíky si nakrájíme na kostičky, dáme do míse a zalijeme mlékem s rozšlehanými žloutky. Necháme 15 minut
Housky nakrájíme na kostky a osmahneme na másle. Poté zalijeme mlékem. Přidáme nasekané bylinky, sůl,
Housky nakrájíme na kostky a osmahneme na másle. Poté zalijeme mlékem. Přidáme nasekané bylinky, sůl,
Housky nakrájíme na kostky a osmahneme na másle. Poté zalijeme mlékem. Přidáme nasekané bylinky, sůl,
Housky nakrájíme na kostky a osmahneme na másle. Poté zalijeme mlékem. Přidáme nasekané bylinky, sůl,
Z droždí, lžičky cukru, poloviny vlažného mléka a lžíce mouky vymícháme kvásek a necháme vzejít. Do mísy
Přidáme koření, utřený česnek, maso bylinky a nádivkou
Omyté maso prošpikujeme hranolky špeku, osolíme a opepříme. Ve velkém kastrolu rozpustíme máslo a zbytek
Mléko mírně ohřejeme a do vlažného mléka vmícháme mouku, cukr, vejce, postrouhanou citrónovou kůru a
Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.Osmahneme na rozpáleném oleji a přidáme kousky masa. Krátce společně
Všechny suroviny na drobenku vložíme do misky a promneme prsty, odložíme stranou. Plech si vymažeme tukem