1.1K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Nejdříve si uvaříme kuřecí maso a poté spolu s krůtím stehnem nakrájíme nadrobno. Pečivo si nakrájíme
Rohlíky si nakrájíme na menší kousky a kopřivy spaříme Nádivku přendáme do zapékací mísy vymazané máslem.
vejce, majoránky, soli a pepře si vytvoříme masovou nádivku Žloutky smícháme se smetanou, petrželkou, kopřivami
Mladé kopřivy si krátce spaříme horkou vodou, necháme
Kopřivy pořádně omyjeme, nasekáme nadrobno a vmícháme
Housky nakrájíme na kousky a namočíme do mléka. Mezitím si vyšleháme žloutky, přidáme nakrájené maso,
Opláchnuté kopřivy spaříme vařící vodou, necháme je Upečenou nádivku krájíme na plátky a podáváme buď se
Zbylým listovým těstem přikryjte vrch nádivky, spojte Nádivku ozdobte čerstvými bylinkami a jedlými květy