1.2K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Rohlíky si nakrájíme na menší kousky a kopřivy spaříme Nádivku přendáme do zapékací mísy vymazané máslem.
Nejdříve si uvaříme kuřecí maso a poté spolu s krůtím stehnem nakrájíme nadrobno. Pečivo si nakrájíme
a nůžky a najdeme mladé, čisté (pejsky neoznačené kopřivy I namočené kopřivy pálí.
vejce, majoránky, soli a pepře si vytvoříme masovou nádivku Žloutky smícháme se smetanou, petrželkou, kopřivami
Mladé kopřivy si krátce spaříme horkou vodou, necháme
Kopřivy pořádně omyjeme, nasekáme nadrobno a vmícháme
Housky nakrájíme na kousky a namočíme do mléka. Mezitím si vyšleháme žloutky, přidáme nakrájené maso,
Opláchnuté kopřivy spaříme vařící vodou, necháme je Upečenou nádivku krájíme na plátky a podáváme buď se