Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Příprava bramborového salátu: Nové brambory neloupeme Salát je specifický svou kyselou chutí.
Dle chuti můžeme do salátu přidat i další suroviny. z každé strany a ihned podáváme teplé společně se salátem
Servírujeme z vídeňským salátem a plátkem citronu. Salát je specifický svou kyselou chutí.
Příprava salátu: Nové brambory neloupeme, pouze očtistíme Salát je specifický svou kyselou chutí.
Brambory omyjeme, uvaříme ve slupce, oloupeme, nakrájíme na kolečka nebo na kostky. Nakrájíme mrkev a
Oloupeme a nahrubo nakrájíme cibuli, také nakrájíme pažitku, dáme do misky, trochu osolíme a opepříme
horké je oloupejte, nakrájejte na kolečka a vložte do salátové Salát rovnoměrně zakapejte zálivkou.
Výsledný salát by měl být vyvážené chuti, ani příliš Tento salát je vídeňská varianta českého bramborového
Vídeňský bramborový salát podáváme ještě vlažný. Před podáváním necháme bramborový salát 30 minut při