Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Příprava bramborového salátu: Nové brambory neloupeme Salát je specifický svou kyselou chutí.
Dle chuti můžeme do salátu přidat i další suroviny. z každé strany a ihned podáváme teplé společně se salátem
Servírujeme z vídeňským salátem a plátkem citronu. Salát je specifický svou kyselou chutí.
Salát můžete podávat vlažný, ale nám více vyhovuje
Cibule oloupeme a nakrájíme nahrubo, pažitku nakrájíme nadrobno. Dáme do misky, mírně osolíme a opepříme
Pokrájené ještě teplé brambory dejte do salátové mísy Nechte brambory absorbovat lák a postupně vmíchejte do salátu
Brambory omyjeme a ve slupce uvaříme do měkka, necháme lehce zchladnout a ještě teplé oloupeme a nakrájíme
Příprava salátu: Nové brambory neloupeme, pouze očtistíme Salát je specifický svou kyselou chutí.
Brambory omyjeme, uvaříme ve slupce, oloupeme, nakrájíme na kolečka nebo na kostky. Nakrájíme mrkev a
Výsledný salát by měl být vyvážené chuti, ani příliš Tento salát je vídeňská varianta českého bramborového