Prémiový obsah
★★★
3.7K čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Opečeme a mezitím si krátce povaříme zelené fazolky Poté zcedíme a smícháme se slaninkou.
Fazolky zalijeme vodou, osolíme, přidáme bobkový list pánvi si připravíme jíšku, kterou poté vmícháme k fazolkám
Fazolky zbavíme stopek. V kastrolku rozehřejeme máslo a přidáme nasekaný česnek
pánve, odložíme do tepla a do výpeku dáme orestovat zelené Porce lososa podáváme s podušenými fazolkami, pokapeme
omyjeme, nakrájíme na kostičky a dáme vařit společně s fazolkami mixéru, přidáme vodu z uvařené zeleniny a kousek másla
Fazolové lusky omyjeme a odstraníme vršky a veškeré vláknité kousky. Poté je nakrájíme na malé kousky
Jakmile je maso hotové do výpeku dáme kousek másla, podlijeme trochou vývaru a přidáme fazolky.
Zelená fazolky uvaříme do měkka v osolené vodě. Fazolky na nich maso přelité výpečkem.
Fazolky si povaříme v osolené vodě, na trošce oleje opečeme slaninku a přidáme fazolky a orestujeme, podle