Prémiový obsah
★★★
381 čtenářů
20 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Scedíme ji a částí vývaru zalijeme Soja Vitu a vločky Poté přidáme nabobtnanou Soja Vitu a vločky.
Soja Vitu dáme do misky a namočíme ji do vody. Přidáme nabobtnanou a scezenou Soja Vitu a krátce ji
Soja Vitu dáme do misky a zalijeme vodou. Poté přidáme scezenou Soja Vitu, vejce, sůl a pepř.
Soja Vitu dáme do misky a zalijeme vodou. Přidáme namletou kapustu, vejce a scezenou Soja Vitu
Soja Vitu smícháme s vodou a necháme alespoň čtvrt V misce rozšleháme vejce, přidáme Soja Vitu a osolíme
Sója Vitu namočíme alespoň na 10 minut do vody. Přidáme bujón a nabobtnanou Soja Vitu.
Soja Vitu zalijeme vroucí vodou a necháme nabobtnat Jakmile se vypaří všechna voda, přidáme zeleninovou
Papriky, rajčata a cibulku nakrájíme, přidáme uvařené sójové boby, mírně osolíme a zakápneme olejem.
Ze směsi tvarujeme krokety, obalujeme je v mouce, vejcích