Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Tvořím na vále šlíšky velikosti půlky palce. Sos dělám hustší, aby šlíšky s žampiony po promíchání
Listové těsto rozválíme na vále na plát, který poklademe plátky tvrdého sýra, anglickou slaninou a okapaným
Bílé zelí nakrouháme na tenkém struhadle na proužky, přidáme polohrubou mouku, jeden bílý jogurt, 1 vejce
Housku nakrájíme na kostičky a na suché pánvi opečeme dozlatova. Opečené kostičky nasypeme do misky a
Hlávkové zelí očistíme a nakrájíme na drobné nudličky. Cibuli oloupeme, nakrájíme najemno a zesklovatíme
V hrnci osmahneme nakrájenou cibuli a špekáčky. Přidáme papriku, zalijeme trochou vody a vaříme cca 20
Zelí nastrouháme najemno, osolíme a necháme chvíli odstát. Zelenou papriku a šunku pokrájíme na nuudličky
Zelí nakrájíme na tenké nudle, přidáme ostatní přísady, smícháme ve velké nádobě a necháme několik dní
Do mouky přidáme sůl, vodu a vypracujeme těsto, které necháme asi 15 minut stát. Potom ho vyválíme, nakrájíme